“GENİTAL MUAYENE BENİ RENCİDE ETTİ"
Anadolu 18. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya A.U ile tutuksuz sanıklar polis memurları İ.T. ve M.G. Katıldı. Duruşmada haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen polis memurları, suçsuz olduklarını ifade etti ve A.U’nun iç çamaşırlarının çıkarılmadığını belirtti. Karakolda yaşadığı olayı anlatan A.U. ise kadın polisin kendisini bir odaya aldığını belirterek, “Ben sadece üst araması yapılacağını düşünüyordum. Kadın polis üzerimdeki tüm giysileri çıkarmamı istedi. Ben iç çamaşırlarım üzerimde kalacak şekilde çıkardım. Ama iç çamaşırlarımı da çıkarmamı emretti, çıkarmak zorunda kaldım. Eldiven olmadığı için hafifçe eğilerek gözle genital muayene yaptı. Ardından adliyeye getirildim. Kaba üst araması yerine bu şekilde bir arama yapılması, ayrıca genital muayene istenmesi beni rencide etmiştir" dedi. A.U'nun avukatı Ömer Yeşilyurt ise yaşanan bu durumun bir skandal olduğuna değinerek, “Bir kadın rencide edildiğini göze alarak yaşadığı olayı deşifre ediyorsa bu durum dikkate alınmalı" şeklinde konuştu.
gram altıneuro ne kadardolar ne kadaraltın onsborsapokerpoker oynapoker oyunu